.::KESAYANGANKU::.

28 October 2011


Hari ni hari malas sedunia okey...blogwalking pun berape kerat jer pastu terus off lappy...update langsung tak, ni baru nak sentuh balik...tak tau la nape jadi gini...

Tengok tv ke tv tengok aku tah...asyik tertidur je, bangun solat  jap pastu sambung tido balik...lepas solat asar terus mandi then keluar siram bunga, konon-kononnya nak bagi segar sikit...tapi rasa macam tak larat je badan ni...tido banyak sangat la ni....

*to Cik Ida yang Gojes..nanti yana buat tag tu ek, sekarang ni penyakit M tengah kritikal*


4 2 Butterfly Comel:

Norlida Ramli said...

hehe xpe..nnt kalau free br buat..

x yah paksa diri..ekeke..
ni ase tak larat sbb nk berbadan dua kot.haha

Azhafizah[フィザ] said...

same goes here..bile hujan tenet slow.bile tenet slow..penyakit M pun datang.takpe..pasni mesti semangat punye!

Jelly Chan said...

betol..hari nih sgt malas :)
hari malas sedunia

nik rosmawati said...

sama la kita.tahap malas ni dah kritikal dah ni..huhu

.:: PRINCESS JOURNAL'S AGE ::.

Cute Grapes 2